Cigarrer och Sånt Cigarrer och sånt
cigarrer
recensioner
tillbehör
cigarrdagbok
förfalskningar
förvaring
bilder
länkar

  fredagen den 1:e juli
Efter veckans enda arbetsdag såg jag fram emot en god middag och en cigarr i sommarkvällen. Det skulle visa sig att fler än jag delade intresset för mina cigarrer...


tisdagen den 28:e juni
Hemma igen efter att ha tillbringat midsommarhelgen hos min far i Småland. Under helgen röktes det en hel del cigarrer. Både flippar och floppar.


söndagen den 19:e juni
En skön sommardag med endast måttliga vindar bjöd in till riktig cigarrökning. Jag värmde upp inför avgörandet av US Open med en Camacho Havanna Toro som jag byta till mig i våras.


lördagen den 18:e juni
Cigarrdagboken har fått stå tillbaka de senaste veckorna till förmån för jobbet. Jag har rökt en del cigarrer men inte så många och de sorterna jag hade tänkt mig vid denna del av året.


söndagen den 5:e juni
Det har inte blivit många cigarrer i veckan. Regn och friska vindar gjorde att de cigarrer som avnjöts var begränsade till cigariller. Då var det uppmuntrande att se Miguel Jimenez fira sin seger i Wales Open med en riktig cigarr!


fredagen den 27:e maj
Stilla vindar hade utlovats till denna dag. Till min fasa så svajade buskar och träd ganska friskt när jag kikade ut genom fönstret på morgonen.


torsdagen den 26:e maj
Idag blev istället dagen då champange, lyxcigarr och andra godsaker skulle inhandlas. Skutan bar först av till ett köpcenter strax utanför Malmö.


tisdagen den 24:e maj
Första dagen sen vi kom hem från BB var lugn och skön. En lång promenad med hela familjen avslutades med varsin bakelse på det lokala konditoriet. För att fira vår lyckade insats och lillans nedkomst.


måndagen den 23:e maj
I fredags kom hon! En underbar liten flicka såg äntligen dagens ljus, två veckor efter beräknad tid. Väl hemma igen funderar jag på vilket cigarr vi ska fira med.


onsdagen den 4:e maj
En minihelg var ett välkommet avbrott såhär mitt i veckan. En god vän skulle hälsa på oss och om vädret tillät så skulle det bli en stor och god cigarr på vår balkong.


lördagen den 30:e april
På Valborgsmässoafton var det dags för att prova den första av fem Hoyo de Monterrey Le Hoyo des Dieux som landade i förra veckan.


torsdagen den 28:e april
Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Sjukdom och hög arbetsbelastning på jobb har satt käppar i hjulet. I förra veckan kom cigarrerna från Hong Kong som jag var med och delade på!


tisdagen den 19:e april
Förkylningen vill aldrig ge sig. Snuvan har kommit tillbaka så nu är kanalerna helt igentäppta...


fredagen den 15:e april
En förkylning har vandrat runt i kroppen under veckan och har satt stopp för de mesta i cigarrväg. Framförallt så missade jag herfen i Malmö i onsdags. Fast idag känner jag mig bättre, hostan har börjat lägga sig på allvar. Skulle det smaka med en cigarr?


lördagen den 9:e april
Det var dags att få ordning på min sving. En lektion var bokad hos den lokale golf-pron. Var det en cigarr som fattades?


fredagen den 8:e april
Ännu en arbetsvecka till ända. En förkylning har legat och lurat de senaste dagarna så nu vad det dags för en cigarr innan den blommade ut på allvar. Jag kan ju inte vara sjuk på den allsvenska premiären!


torsdagen den 7:e april
Dåligt väder har satt stopp för cigarrökningen denna vecka. Om det inte har blåst så har det regnat. Vad skönt det skulle varit med ett eget rökrum! Fast det blir ändå ganska mycket tid som läggs ner på cigarrer.


lördagen den 2:e april
En underbar vårdag skulle krönas med en Vegas de Santiago Robusto som jag fick av Martin CCR i ett cigarrpaket i julas. Cigarren hade legat och gottat till sig i två och ett halvt år i Martins humidor.


fredagen den 1:e april
Då var det dags för den dagen på året då vi utsätts för bättre och sämre skämt. Det hann bli lunch innan en arbetskamrat gjorde mig uppmärksam på det fauktum att det var den första april.


måndagen den 28:e mars
Sista dagen på mini-semestern. Sommardäcken skulle på och en släktings dator servas. Skulle det finnas tid för en cigarr månntro?


söndagen den 27:e mars
Större delen av dagen spenderades på ställen som Ikea och El-giganten. Efter ett saligt snurrande varvade jag ner med en cigarr och en film hos en kompis.


fredagen den 25:e mars 2005
Dagen började med storstädning inför bjudningen vi ska ha på påskafton. Efter ett antal timmars städande och fixande var vi fortfarande inte klara. Detta hindrade dock inte mig från att gå ut på gröningen och svinga en järnåtta tillsammans med några träningsbollar.


onsdagen den 23:e mars 2005
Ännu en ledig dag med milt och stilla väder. Efter att min far hade varit på besök var det dags för choklad, kaffe och en cigarr. Valet föll på en Fonseca 5-50. Detta var en av två singlar jag köpte i min senaste beställning från lynncigars.


tisdagen den 22:e mars 2005
På min första lediga dag blev det först ett besök på drivingrangen för att slipa på golfsvingen. Efter att ha varit på mödravårdscentralen med min sambo och min dotter (väntar tillökning i början av maj), var det dags för en cigarr.


måndagen den 21:e mars 2005
Jobbar bara en dag denna vecka, resten blir en välförtjänt ledighet. Efter en hektisk dag på jobbet skulle det bli skönt att varva ner med en cigarr på kvällen. Att det var helt vindstilla och hade börjat bli mildare gjorde det hela ännu bättre.


lördagen den 19:e mars 2005
Jag har börjat leta efter en större serveringshumidor. Mina ögon fastnade för en hos cigarhumidors-online.com.


<< < 1 2 3 4 5 > >>


4/1 2008
Nya recensioner av Daniel P

3/9 2007
Ny recension

31/7 2007
Cigarrodling i TV

16/7 2007
Många nya recensioner av Daniel P

13/5 2007
Cigarrdagboken uppdaterad

26/4 2007
Sommarens cigarrträff: ASH #2

23/9 2006
Bildsektionen uppdaterad

4/9 2006
Ingen fast uppkoppling

13/8 2006
Tillbaka efter sommaruppehållet

5/6 2006
Flera nya recensioner av Daniel P

29/5 2006
Sporadiska uppdateringar

1/5 2006
Cigarrträff i sommar!

19/4 2006
Recensionsektionen uppdaterad

15/3 2006
Montagebilder uppdaterad

21/2 2006
Cigarrbilder uppdaterad

13/2 2006
Tillfälligt avbrott

3/2 2006
Ny sektion: Kaffe och kafferecept

2/2 2006
Ett flertal nya recensioner postade

21/1 2006
Ny funktion: Posta din egen recension eller sök på andras!

17/1 2006
Nya bilder inlagda

10/1 2006
Länksektionen uppdaterad

2/1 2006
Recension: Punch London Club Maduro

21/12 2005
Ny design på Cigarrer och sånt!